Først av alt - jeg glemte kameraet mitt på søndag :( så har hverken bilder av dåpsbarnet eller cupcakesene jeg hadde med! Er sååå typisk meg! Ble litt mer stress enn hva jeg hadde sett for meg når jeg blogget på søndag - en smørkrem som ikke var heeeelt medgjørlig så tidlig på dagen. Huff, men det gikk da tilslutt :)

 Sara sitter i bilen og venter på kolonne :)

 

I dag er det allerede blitt tirsdag og timene flyr fra meg. I går skulle jeg til Otta å levere ungene kl 20, men fikk telefon fra pappaen deres om at vi tok turen på dagtid og møttes klokken 12 istede. Dette betydde at jeg måtte hive meg rundt å få pakka baggen og gjort klart ungene ASAP for å rekke kolonnen gjennom Strynefjellstunellene kl 10.15.... Klarte det med glans, endte heller med å stå å vente i 30 min... Så 2 timer å tussle rundt på Otta etter ungene reiste videre til Trondheim for å komme i rett til til tunellåpning kl 16, ble jammen meg venting i tunellene da også. Så var LITT lei av å vente i går :P

 


DS er fint å ha med på tur - Tony venter tålmodig :)

 

Vel hjemme klokken 17.20 så var det bare innom døra og skifte, skulle hjelpe ei venninne med oppstart av innkjøring av hesten hennes før det ble ridetur. Godt å komme seg ut av bilen og bruke kroppen litt :) Dro innom svigermor og en stopp hos Veronica også før jeg kom hjem og fannt kjæresten og sofaen i 23 tiden - da kjennte jeg hvor sliten jeg var! HERLIG!

 Edelrosa fått på seg kjøreselen og klar for første runde :)

 

I dag har jeg vært med Lasse på jobb, fin måte å få dagen til å gå :) Fått sett mer av vestlandet også - var til Sandane og Hyen. Så kom hjem i 17 tiden og har fått rydda litt etter stressdagen i går og nå ligger jeg på sofaen og venter på sms fra Lasse så jeg kan starte på middagen - som ser ut til å bli kvelds :P Nok en fin dag med mye kjærestetid - får meg til å savne småtrolla mindre!


Fine utsikten jeg har hatt i dag :) Veien ble bare smalere og smalere jo lengre vekk vi kom - gla vi ikke møtte noen her ettersom det er akkurat plass til lastebilen!

Kategori: Hverdagsliv
Skrevet: 06.03.2012, 19:02Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits