Er fortiden hjemmeværende, noe som er møkk - sykmeldt på uke 3 av det jeg tror blir mange.....Men prøver å gjøre det beste ut av det - og til nå går det mest i å prøve å pakke ut de siste eskene og få ting på plass i huset. Tar tid å få nytt system på alt igjen samtidig som pausene på sofaen er mange iløpet av dagen. Selv om det nå har vært 21 dager hjemme, så har de gått fort - kanskje fordi at alle er like? Prøver å ha mål for hver dag og ha noe å se frem til, men det er ikke så lett med kroppen som ikke vil sammarbeide. Gleder meg til litt nærmere jul da, så kan jeg bake, vaske og pynte (noe som kommer til å ta en evighet).... Julegavene er jeg heldigvis nesten ferdig med, takket være en fin shoppingrunde på Moa, Ålesund sammen med min lillesøster og svigerinne i helgen.

 

Ja, hadde besøk av lillesøster i helgen. Hun kom med bussen natt til lørdag, klar for en 2 timers kjøretur til Ålesund etterfulgt av 8 timer shopping før vi skulle kjøre hjem igjen. Har hatt en fantasisk helg både store og små. Ungene har kost seg kjempemasse med tantekos og jeg koste meg jeg og, hvertfall når jeg ble utslått av forkjølelse på lørdag kveld og hun tok ungene på søndag, baka med de og hadde det helt fortreffelig! Så i går kveld kjørte jeg lillesøster til bussen igjen, trist at hun måtte dra, men vi håper på å få til en tur opp dit i helgen.

 

I dag har jeg selskap av to 6åringen her hjemme, så dagen går fort. Har hold på med klipp og lim i flere timer nå, får de dro ut en tur.... snart skal jeg steke litt vaffler til lunsj, kos på en onsdag!

Kategori: Hverdagsliv
Skrevet: 07.11.2012, 11:51Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits