Usj altså - liker ikke å være hjemmeværende, hvertfall ikke når dagene er fyllt med smerter :( I dag har jeg ikke fått gjort mer enn jeg absolutt måtte. Eller, ingen som tvang meg, men jeg klarte ikke la dagen gå uten at jeg fikk tømt bilen for det lasset med ting vi hadde med oss hjem fra mamma. Var jo der og fyllte opp bilen med rester fra flyttelasset mitt som jeg ikke tok med når vi flytta til Stryn. Ettersom vi nå bor i ett hus med mye større plass så har vi nå oppbevaringsplass til de tingene, så da slipper mamma og irritere seg over de lengre :)

 

Helgen var kjempefin, dro til Oppdal på fredag når eldstesnuppa var ferdig i bursdag og mannen var ferdig på jobb. Bilturen gikk fint, tok litt lengre tid enn hva planen var på grunn av mye trafikk og køkjøring over fjellet. Ble møtt av god kveldsmat og ungene fikk Oldemor og Oldefar kos <3 Lørdagmorgen er vi alle oppe i rett tid, godt å få litt ut av dagen. Frokost med min onkel, tante og søskenbarn som vi ikke har sett på lenge - kjempe fint å få mulighet til å møte de og! Ungene lekte fint med søskenbarnet mitt som er like gammel som minstemann her - herja både ute, inne og i badekaret iløpet av de timene de var sammen.

 

Utpå formiddagen dro vi inn til Klæbu for å sette igjen mann og barn hjemme hos mamma, de ville kose seg der hjemme sammen med lillesøsteren min og stefar mens jeg og mamma dro på Ikea-shopping og middagshandling. Akkurat hva jeg liker på lørdager :) Fikk en god handlevogn på Ikea og jammen hadde de ikke alt jeg skulle ha.... :D Vel hjemme i kveldingen ble det så mamma brillierte på kjøkkenet etter mitt ønske - skjemmer meg bort når vi er hjemme. På menyen sto yttrefilet, gratinerte poteter, asparges, stekt garnityr (champinjong, mais og paprika) med herlig saus til. Gikk ned på høykant hos store og små!

 

Søndag og farsdag skulle bli en travel dag. Først god og lang frokost med mamma, stefar, lillesøster, mann og barn. Så skulle vi ut på vår runde, første stopp var pappaen til ungene. De hadde jo laget kort og pakke i barnehagen og på skolen som vi måtte overrekke. Dit kom også mamman hans og ville hilse på barnebarna når de først var i byen. Besøket ble ikke veldig lenge siden vi måtte videre på vår runde, men det er ikke så ille lenge til de skal oppover dit og være en uke i jula. Kjørte opp til pappaen min for å hilse på de også, lenge siden vi har sett de og nå. Fikk god servering og det var fint å ta turen oppom på farsdagen. Stas for ungen og herje med onkel og tante der og. Middagen hjemme hos mamma igjen før vi pakka bilen full og satte kursen sørover igjen. Alle med innstrykk av at helgen har vært fin.....

 

Nå i kveld har jeg fortsatt ikke kommet meg så veldig mye lengre enn til sofaen. Fikk laget middag til ungene og mannen før storesnuppa skulle på BARK (Barnas RødeKors). Fikk meg en god dupp på sofaen mens den fantastiske mannen min rydda vekk og shina kjøkkenet etter mitt middagsrot :P  Har fått rydda unna litt av dagens rot etter unger og slikt, så nå er jeg tilbake i sofaen med smerter og null energi :( Vet hva jeg ønsker meg til jul hvertfall!!!

Kategori: Blogg
Skrevet: 12.11.2012, 20:51Kommentarer

12.11.2012, kl.21:08

Hørtes ut som en fin helg. Men ikke noe kjekt å ha vondt. Masse god bedring : )


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits