Jippi, endelig er vi godt i gang med julekosen!

I går starta vi dagen med å bytte til julegardiner og få frem adventsstaker og stjerner. Så bakte vi en dobbel posjon med nyyyyydelig kakemenn <3
- og nå er det vel 10 kakemenn igjen, trooooor familien liker kakemenn!

Resten av dagen ble med kos for store og små, vi så Polarekspressen på Netflix og koste oss bare. En herlig lørdag ble avsluttet med Batman filmen for oss store, 1,2kg smågodt og en stor pose chips. Heldigvis ble ikke alle skålene tomme.

 

I dag har vi vært hjemme og fått unna litt klesvask før vi kledde godt på oss og gikk bort til gården til foreldrene til sambo hvor sambo hold på å bytte bremser på bilen vår. Serverte han kakao og kakemenn - viktig å sette pris på han siden han er så flink å få ferdig bilen selv om det er hele 10 kuldegrader ute...
Etter på ble det en snartur inne for å få varmen i kroppen igjen før vi skulle på julegrantenning nedi bygda. På med klær og votter - vi ville ikke fryse! Med korpsmusikk, gåing rundt juletreet og fine julesanger kom julestemninga litt inn i kroppen. Ungene var så heldige at nissen kom og, med godteposer fulle av både snop og klemmentiner.

 

Nå er sofaen inntatt sammen med store og små, vi sløver og vi voksne venter på the julekalender og de små er vel på vei til å legge seg. Resten av kvelden skal vi også tilbringe her - med farmen og sikkert en film. Godt til oss det!

 

Håper dere alle har en like kos søndag som vi har :)

Kategori: Blogg
Skrevet: 02.12.2012, 19:40Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits