Snart...snaaaart! Snart er jeg forhåpentligvis tilbake på bloggen igjen!
Er ikke mye tid til overs for bloggen nå med 3småtroll hjemme om dagene. Skal ikke klage på at tiden går sakte hvertfall, rekker ikke halvparten av det jeg har tenkt meg til :(

Mange prosjekter er under oppføring og store planer for mange av husets rom surrer i hodet. Over ser dere bokstaver som skal på veggen ute, inspirasjon fra ett hus vi så i Gjøvik. Er ikke helt ferdig med pallesofaprosjektet heller. Magen kom i veien og i etterkant har malestundene blitt bytta ut med amming og bleieskift. Så i år har jeg bare tatt den ibruk delvis umalt ;) høsten kommer nok med maletid i bøttevis!!

Dagene nå med de store småtrolla hjemme er en liten utfordring. Ikke alt vi vil finne på egner seg med 2store og 1knøtt.. Men i går var vi på blåbærtur, plukka litt og spiste mye! Ble ett stort glass med rørt blåbærsylte på oss <3
Satser på dager med litt baking, trilling og mye kos.

Lille knøttet vårt vokser stadig og er nå 4,5 kg og 52cm! Stor jente snart :)
Stort sett blid som sola (som dere ser på bildet over) og er for det meste fornøyd med tilværelsen, både i bilen og i vogna. Puppen er favoritten men hun kan fint si ifra om hun ikke får det som hun vil - pappas armer vugger best når hun er litt overtrøtt hvertfall ;)

Dagene fortsetter vel i samme tempo som før, men jeg skal prøve å snike inn en liten oppdatering om ikke ett lite bilde fra dagen vår :) har igrunnen sååå mye jeg vil dele og skulle ha delt, håper jeg rekker den snart :)

En stor sensommerklem fra meg <3

Kategori: Hverdagsliv
Skrevet: 01.08.2013, 19:57Kommentarer

01.08.2013, kl.20:34

Så koselig å sjå du fortsatt er innom :)

fine bilder, av skjønne barn!

ikkje blitt tid til så mye blogging her heller no når det er sommer-tid... + jobber som ferievikar. Skal bli godt med et par uker fri no.


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits