I dag har vært en herlig dag , ungene kom hjem i går kveld så i mårrest var ting til det normale :) opp og få på ungene klær og frokost skal lages før vi tussler opp i barnehagen til litt over 9. Deilig å ha god tid hjemme før dagen starter for fullt for store og små :)

Etter å ha kommet hjem fra gåturen kom Kathrine og Kristoffer å henta meg. Skulle være med de til Stryn for å sjekke lillemann som er blitt forkjøla stakkar. Heldigvis var det ikke mer enn en vanlig forkjølelse :)

Flinke Bolla til "tante" tok sin første crp også, så stolt av han :) en liten skrik å så var alt over!

Etterpå ble det litt handling av mat og en tur på kafé så Kristoffer kunne få litt mat i magen - ble jo litt på oss to store og ;) vel hjemme etter mange timer var det å hente mine gullunger og hjemmom en liten tur før vi måtte ut døra og på barnekor :) stolt i mammahjertet når store snuppa skal synge solo på konsert om ikke lenge

Vel hjemme igjen fikk vi servert middag av kjæresten og så sto barnetv og sofakos på planen for alle 4 :) godt å ha ungene hjemme igjen, merker humøret steg 7 hakk på meg selv ved å ha de i huset :)

Ble også ridetur på meg i kveld sammen med Ingeborg - kjempe koselig! Trodde det skulle bli kald i 8 minusgrader, men med ull og gode klær var det kjempe fint :) månen lyste fra en stjerneklar himmel, fantastisk! Fikk også testet ut den nye ridehjelmen og hanskene jeg fikk i posten i dag og - absolutt verd de 300kr jeg brukte :) greit å ha sitt eget altså!


Etter litt sofakos og Brille på tv før en lang og varm dusj ble d senga. Godt å krype inn i armkrkoken en mandagskveld og føle det er der man hører til :D så nå skal jeg gjøre som kjæresten - komme meg i drømmeland :) ha en fortsatt fin kveld og sov godt alle lesere!!
Enn det da dere, januar måned er snart over. Føler den nettopp har begynnt, tiden går nesten ifra meg!! Men det er ikke så ille egentlig, for i februar er det en del å se fram til der også :) Kjæresten har snart bursdag og jeg er tidlig ute for en gangs skyld. 3 bursdagsgaver ligger allerede og venter på han - kjempespennt på om han liker gaven jeg har kjøpt :) Jeg har også bursdag og har allerede fått i hus min første bursdagsgave :D Nye lekkre slalomsko som var sååå etterlengtet!

 
 

Kom over Tecnica Viva Crossfire 100 til en god pris :) Topptur sko så nå mangler jeg bare nye ski så kan jeg også henge meg på toppturene :D Men i første omgang og sikkert resten av sessongen her blir de nok bare brukt i bakken, men de er iallefall 10 ganger bedre enn de gamle - gleder meg til å teste de ut!

 

Ble også nye hverdagssko på meg i går, for nå er jeg lei av å gå i sørpa til og fra barnehagen og bli KLISSvåt hver morgen. Så innvesterte i vanntette og varme vintersko, 400kr på Skoringen synes jeg ikke var så ille :) verd hver ei krone!

 
 

Ungene er fortsatt hoss pappaen sin i trøndelag så dagene er lange og stille her i Sjøatunet. Savner de utrolig og kan nesten ikke vente til søndag når vi skal hente de på Otta <3 Trøster meg med at de har det kjempefint og koser seg hos Christian. Så får jeg heller nyyyyyte de kommende 3 ukene før de skal opp dit igjen :)

 

-og siden dagene er tomme så fyller jeg de med litt av hvert :) Masse Kristofferkos og i dag skal jeg være med kjæresten når han skal til Eid for å levere varer. Hyggelig med selskap på jobb vel? og koslig for meg å være med istede for å sitte hjemme å gjøre ingenting :)
I dag er dagen kommet for Kristina og Kim Roger, de skal få barn nr2. På grunn av Kristinas kreftbehandlig så må lillegutten ut med keisersnitt 6 uker før termin. Håper Julian Johannes er stor og sterk når han kommer ut i dag :)

 

Masse masse lykke til Kristina :) og snart kan vi vel også si GRATULERER :D
2 turer samme mnd er ikke hverdagskost :) Men kos å tilbringe helgen sammen med mamma, søster og stefar når gubben skal på skredkurs og kjøre ski hele helgen. Ungene skal til pappaen på mandag, så det er hovedgrunnen til at vi er her nå, greit å slå 2 fluer i en smekk!

 

Dagen i dag har gått med til bilkjøring (med englebarn som holder ut) før vi tok en 4 timer stopp på Oppdal for å hilse på mine besteforeldre, onkel, tante og søskenbarnet mitt. Fint å få hilst på gjengen fra Roan igjen og, har vel ikke sett de siden i sommer ?!?! Kjekt for guttene på 4år og herje litt sammen også, ikke mange vi kjenner som har gutter på samme alder som Tony så det er litt ekstra stas.Kom til Klæbu først i 20 tiden i kveld og da varta stefar og mamma opp med rakfisk så vi alle 6 ble gode og mette :) Så godt altså!!

 

Men nå skal jeg staks finne senga ettersom morgendagen ser ut til å bli lang nok med byrunde og Ikea sammen med mamma og småtrolla <3 Ordentlig kosedag for store og små!
Hva i alle dager skal jeg finne på til kjæresten i bursdagsgave???

 

Oppdaget i dag at vi er allerede i slutten av januar og det er ikke mer enn 3 uker til Lasse fyller 31 - og jeg har ingen ide om hva jeg skal finne på. Hadde en lang liste av ting han ønska seg til jul, men heldiggrisen fikk vel alt i julegave... så nå er jeg ganske blank.Hadde vel en liten tanke om en weekendtur for oss to - men så var jeg så heldig at jeg selv fikk dette i
1årsgave på lørdag. Så da utgikk denne....
så tror gubben får seg en skikkelig spørrerunde i kveld og dere MÅ hjelpe meg altså! ;)

 

Bildet er fra google
Det har jeg startet med nå. De 2 siste mandagene har jeg vært oppe hos en venninne og vært med henne på ridetur :) Var vel rundt 8år siden sist jeg satt på en hest når jeg dro opp dit sist uke. Men det er jo som å sykkle, alt kom tilbake sakte men sikkert!

 

Litt sår i rumpa og stiv i låra, men med ett bredt glis om munnen :) Kjempemorr å komme seg opp på hesteryggen igjen :) Flaks for meg at Ingeborg har 2 skjønne fjordinger som trenger trim :)

 

I går skulle jeg utfordre gammle kunster litt og vi lot hestene løpe det de maktet - Å gud for en herlig følelse av 500kg med muskler som jobber under deg på vei oppover veien :) Gleder meg allerede til neste tur <3
Kom over en konkurranse inne hos Minlilleverden2.no hvor man kan vinne lerretbilde - supert tenker jeg siden jeg gjerne skulle hatt familiebilde på lerret etterhvert :)

 

 

 

For å delta ta turen innom bloggen og følg punktene som står der :)
tenk, i dag er det ett helt år siden jeg møtte den beste mannen i hele verden.

 
 

Skulle være forlover i bryllupet til venninna mi i august 2011, var singel og var absolutt ikke klar for å komme i bryllupet uten en date. Men dette skulle venninna mi ordne. Så i november 2010 så nevne ho en kompis av sin kjære som også var singel og kanskje kunne være min date til bryllupet. Jeg var inne på facebook og sjekka opp denne fyren og gjorde noe jeg ALDRI hadde trodd jeg ville gjøre, la til denne kjekke mannen som venn og venta spennt på å se hvilke reaksjoner det ble. Etter en stund ble det prating på chaten og etterhvert også sms'er oss i mellom. Ringte han for første gang julaften 2010. Hadde da allerede avtalt med venninna mi at jeg skulle komme ned å prøve forloverkjolen min på nyåret og datoen ble satt for min første tur til vestlandet og Olden.

 
 

I romjula fikk jeg også en overraskelse, det ble levert blomster til meg på butikken jeg jobbet. Hadde ingen anelse over HVEM som kunne finne på å sende lille meg blomster... Dro av gårde for å hente de og spekulerte på veien om hvem det var. Kommer hjem og leser kortet "en julehilsen fra Nissen fra vest". Det var jo bare ett alternativ....

 
 

 

14 januar kjørte jeg nedover på besøk til Kathrine og forloveden. Etter 5 timer i bil (inkl en stopp hos bestemor på Oppdal) kom jeg frem til Oldedalen i 15 tiden den dagen. Med elefanter i magen satt jeg oppe hos de å ventet på at kvelden skulle komme - for da skulle nemmelig Lasse komme opp for å hilse på. Måtte drikke meg litt til mot på vin, men det hadde jeg hvertfall ikke trengt ;) Kvelden kom og vi koste oss med øl og vin, stemningen på topp og jammen var det ikke en som passa på meg så ikke spøkelsene skulle ta meg den natta....og den neste...og neste og den tredje. Kjærlighet ved første blikk ♥ Bedre kunne det vel ikke blitt!!

 Og i dag sitter vi her 1 år etter, koser oss med vin. Hvem hadde vel trodd det for 1 år siden at jeg skulle sitte her. Livet mitt ble snudd på hodet, fra det å være alenemamma til 2 små, eget hus og jobb i butikk - til nå å bo her i Olden med mann og barn (dessverre uten jobb enda, men med en kranglete cyste i håndleddet er ikke ting så lett). Elsker min nye plass å bo og savner ikke trøndelag i det heletatt. Jeg føler jeg har funnet plassen jeg tilhører, her i Olden sammen med min kjære Lasse

 
Så kjæresten min - Gratulerer med dagen og tusen takk for en fantastisk år. Håper på mange mange fler :)

Elsker deg!!

 

Fredag den 13. og sålangt har det vært en helt vanlig dag for min del. Ikke alle har vært like heldige, venner og kjennte i Oldedalen har vært uten strøm og vei i dag tidlig,  Elvira snuppa har fått vannkoppene og tollpost bilen med varene til gubben kom 4 timer senere enn vanlig til Stryn så det blir nok en lang dag på jobb. Heldigvis er det helg snart :)

 

Er så heldig som har besøk av Elvira nå, var å henta ho i barnehagen tili ettersom vannkoppene hadde kommet. Koselig til meg å ha selskap her hjemme - og veldig praktisk ettersom jeg i dette øyeblikk blir børstet og pyntet på håret :) Luksus!

 

Snart skal vi begynne å lage taco til store og små som kommer hit etter endt jobbdag og barnehage. Satser også på at Elvis klarer å gnikke over noen vannkopper på mine to også, får det har vært sååå praktisk å bli ferdige med den før jeg kommer meg ut i jobb igjen :) Så kryss fingrene folkens!!
Nok en fin dag er snart over, jeg ligger på sofaen stapp mett etter en sen middag med verdens beste kjæreste :) Dagen startet 7.50 når storesnuppa kom og lurte på om vi kunne stå opp. Koste oss hjemme med frokost og slikt før vi gikk i barnehagen hvor ungene skulle ha teater av ett eventyr i dag :) Kjempestas!

 

Jeg selv gikk hjem å la meg på sofaen en liten time - ble litt for lite søvn i natt siden jeg MÅTTE lese ut boka mi før jeg kunne date John Blund noen timer for sent. En liten time med slumring var alt som skulle til, nå var jeg klar for å kjøre meg en tur opp til Kathrine og lille Kristoffer. Masse babykos og venninnetid var bra i dag :) *må få tilfredstillt min egen babysjuke med å låne Kristoffer litt* En trilletur ble det også, prøvde å peile oss inn på en pause i snøværet som var der. Men når vi kom tilbake så vi begge ut som snømenn :) Gjorde godt å tussle seg en tur og prate, men vet til neste gang at da blir d boblebukser og full vinterutrustning!

 

Henta gullungene og dro hjem for å vente på Emma snuppa som skulle komme å være litt med Tante, Sara og Tony mens mammaen var på senvakt. Middagen kom i magen og ungene fikk lekt seg og spillt litt på DS'ene sine. Tia gikk fort og vips så dukka Cecilie opp og Emma dro hjem for å gjøre lekser og jeg sendte førstemann på badet for kveldsstellet. Ikke lenge etter kom kjæresten hjem og det var tid for andremann på badet og middagslaging til oss store - klare for å nyte de få timene som var igjen av kvelden :)

hits