Nå er første vakta på Narvesen over - og dagen har vært super!

Starta hjemmefra halv 8 i dag tidlig, leverte ungene i barnehagen før turen gikk til Måløy hvor jeg skulle ha opplæring med sjefene mine. Var litt spennt på å finne frem og slikt ettersom jeg har vært på Måløy bare 1 gang tidligere... men var på plass i rett tid og fikk på meg uniform og fikk raskt opplæring på kassa! Dagen gikk superfort, fikk slått inn mye på kassa, blitt venn med tippe-kassa og servert MANGE pølser og fått mange smil fra forståelsesfulle kunder (i og med at det blir litt knot når man er heeelt ny) :D 7 timer med mye informasjon og inntrykk var en grei start, på bilturen hjem kjennte jeg hvor FULLT det var i hodet mitt. Rutiner, beskjeder og så mye på en gang var tøft, men utrolig morro! Sliten i hodet og kroppen - men sitter med ett stort SMIL over å ha hatt en så bra dag!

I morgen er det ny arbeidsdag, men da skal jeg være her i Stryn hvor jeg skal være fast fremover nå :) Håper venner og kjennte kommer innom for en kaffe eller bare for å hilse på <3
En uke etter jeg var på intervju er min første arbeidsdag hos Narvesen, skal til Måløy å få litt innkjøring i morgen :) gleder meg til å komme ordentlig inn i kassesystemer, tipping og få oversikt over kiosken. I kveld sitter jeg her med 4 hefter med diverse info og har gjort ferdig 6 av 7 nettbaserte kurs :)

Ny jobb krever også litt shopping :P må jo ha arbeidsbukser, så en liten svipptur på HM.com resulterte i 6 bukser og litt annet småtteri :) nå har jeg hvertfall bukser en stund!

Men nå skal jeg dukke inn i Reitan servicehandel's info brosjyrer og opptreningsprogrammer - alt for å være klar til i morgen :D

Ha en fin kveld kjære lesere :)
Trykk på bildet for å komme til konkurransen - premien er de flotte lysestakene fra Perfect Home :)
JEG er som poteten :P

hehe...ja, føler meg litt slik i dag - på en fantastisk måte vel og merke! Fikk telefon fra svigerinna mi i går kveld om jeg kunne jobbe på G-sport i dag. Tok utfordringen på strak arm og stillte opp klokken 10 i dag med null erfaring på deres kassasystemer og rutiner. Men det gikk over all forventning. 5 timer senere var jeg ferdig med dagens jobbøkt, og dro fra G-sport i Stryn med ett stort SMIL om munnen! Godt å kunne jobbe i butikk og yte god service ovenfor en drøss av blide kunder :) Fikk også mye skryt for innsatsen min... så i kveld er jeg LITT stolt av meg selv :P

 

Gleder meg MYE til oppstart på Narvesen nå - blir deilig å komme hjem med en slik følelse hver dag igjen! 3 dager til opplæringa begynner nå :)
Ja, nå etter 1 døgn med grubling og mange samtaler med mine nærmeste familie og venner har jeg kommet frem til å satse på ny jobb og kjøre på :D Blir nok litt barnevakt fremover, men håpe å finne ei jente på ungdomsskolen eller noe som kan tenke seg litt jobbing noen ettermiddager i uka etterhvert, og i tillegg har familie tilbydd seg å stille opp når vi måtte trenge! Dette blir BRA!

 

Så fra 1. mai jobber jeg nå ved Narvesen i 70% stilling som mest trolig vil gå over i nestleder fra høsten av og da bli 100% :D Hipp Hurra! Eneste som gjennstår nå er en telefon til sjefen og takke JA! :D
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!

Ble helt ut av det blå satt ovenfor ett dilemma jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med! Skal jeg følge hva JEG vil og ta de utfordringer som følger med eller skal jeg satse på det dukker opp noe "BEDRE" så jeg slipper utfordringene??

Jobbrelatert, fast med litt kveldsjobbing og må ha barnevakt eller fortsette som vikar og håpe på at det blir nok jobbing og slippe å tenke på barnevakt......HATER å være avhengig av andre, men VIL så gjerne ha denne jobben! DAMN altså!

 

var nesten så jeg håpa jeg IKKE fikk jobben så jeg slapp dette dilemmaet - men nå sitter jeg her da, tilbudet har jeg fått med tenkefrist til i morgen.....HJELP MEG NOEN!!!!
Siden jeg ikke begynnte på jobb før klokken 14 i dag og er midt i røykeslutt så jeg MÅ ha noe å gjøre kontant - så bakte jeg en kake :)

 
Ettersom tanta mi er 40år så fikk det være unnskyldning nok til å bake en 3lags sjokoladekake med MASSE sjokoladekrem inni - BARE til meg og mine kjære.... skal koooose oss litt nå før minstemann skal pusse tenner og stupe i loppekassa! Kaka ble pynta i hyrten og styrten, og planen underveis - må få kjøpt meg noen bokstavutstansere og/eller lære meg å skrive PENT :P for dette ble ikke bedre enn at det kun duger for oss her hjemme :) Litt klabb og babb ble det når jeg mangla kakefatet mitt (fortsatt) og ikke hadde riktig verktøy ++ så kaka ble som den ble... skal nyte den alikevel! <3

 

Ha en fin fredagskveld alle lesere :)

 Nå har vi bestillt billetter til KapteinSabeltann show 19. juli og tar 3 dager i parken i samme slengen. Er bookingtilbud på sidene til Dyreparken nå, 3 dager og man betaler kun for 2 om man bestiller før 17.mai :) Kjempesmart ettersom man ikke trenger å sette dato på dagene, man velger kun sessong og billettene må brukes innen 6 dager fra den første dagen :)

 

 

Har 2 små i hus som gleder seg til Sabeltann da, skal bli spennende å se ett slikt show. Har selv hatt lyst til å se siden jeg selv var liten, men det ble aldri noe av - men nå er hvertfall alt i boks og håper ungene holder ut. Showet begynnte ikke før kl 23 på kvelden, så en middagshvil må vi nok ha ;) Glede Glede :D

 

Forutnom Sabeltann så skal vi storkose oss i parken og badeland. Tror nok ungene synes det er kjempestas og det blir nok morro for oss store også!
Planen så langt er å bo i telt mens vi er der nede, og sitter nå å surfer etter fine campingplasser ikke langt ifra Dyreparken, men kan godt være en halvtimes kjøretur unna - det gjør ingenting! Noen som har tips? (har fått tips om Hamresanden, men lurer og litt på Tingsaker Familiecamping i Lillesand)....

Resten av ferien er ikke planlagt enda - men for min del så frister det å ta turen innom Risør og Moen camping på turen hjem. Er 6år siden sist jeg var der, men sommerminnene fra plassen er store - så får håpe pappa og gjengen er der når vi skal forflytte oss fra Kristiansand området :)
Fikk telefon med tilbud om 50% vikariat en stund fremover nå - Godt å vite at man har noen faste dager i uken fremover :D
Lurer nesten på om det blir ekko i mellom innleggene mine for tiden, her har dagene gått i ett den siste uka :)

 

Jeg og Veronica reiste til Trondheim med alle 4 småtrolla og hadde en helt super tur :) Ble Ikea (med ungene parkert i Småland) på lørdagformiddag etterfulgt av noen timer på Leo's Lekeland. Avsluttet familiedagen med en bedre middag på Egon i Tyholttårnet. Ungene så fornøyde med både pannekaker og store iser til dessert. Reiste tilbake til huset til mamma i Klæbu å la ungene og gjorde oss klare til en tur ut i Trondheim by, greit å ha en lillesøster som var så snill å passe småttisene. Søndagen var planen klar - PIRBADET!  Tok oss god til til å komme oss ut døren på søndag, men med 4 ivrige barn ble det straks på tide å dra. Bada og koste oss i flere timer før vi skulle hjem å spise pizza før Veronica, Tiril og Elvira skulle reise hjem igjen.... Selv skulle jeg levere ungene til pappaen sin på mandag og så kjøre hjem til Olden - og ikke minst våren, for iløpet av helgen var det kommet nesten en halvmeter med snø (supert når vi hadde pakket med joggesko og vårjakker!)

 

Så var det påskeferie! Jeg brukte tirsdagen til ridetur i herlig vårvær og til å hjelpe Veronica til å komme på plass i leiligheta :) Onsdag hadde kjæresten fri og, så vi reiste opp i Sunde hvor jeg hjalp Anne med litt montering av Ikea ting mens Lasse vasket bilen (Som fortsatt er til salgs!!!!) Onsdag kveld var det påskefest oppi Oldedalen, kjempemorro :) Skjærtorsdag var derimot ikke like fin :P Enda mer fiksing i leiligheta til Veronica og den blir bare så LEKKER! Fredag var det enda en ridetur og bare avslapping i Sunde, akkurat som påska skal være. Så kom selveste påskeaften, jeg og Anne hadde tilbydd oss å handle inn til leiligheta mens Veronica jobbet, ble litt fiksing i leiligheta og har nå fått nesten alt på plass - lørdagkveld med pils og noen runder Rummy.. Søndag gikk med til å hente småtrolla på Otta! ENDELIG sier jeg bare, som jeg har savna de selv om uka har gått fort og vært fyllt opp med mye morro. Utrolig godt å få de hjem igjen og tok en natt til hos svigers sammen med gjengen før turen gikk til Hakkalegården i dag. Super avslutting på en utrolig koslig påske :)

 

Nå er vi kommet oss hjem og sitter i sofaen og sløver, deilig å ligge i sin egen sofa :P Håper på god underholdning på tven i kveld før jeg skal finne senga sammen med verdens beste mann og sove til i morgen tidlig når det er opp igjen på jobb <3

 

hits