DA er jammen meg alt klart til i morgen - 3 bunadsskjorter og skjorta til mannen, flagg og 17.mai sløyfer er strøket og henger klare :)
Ettersom jeg skal på jobb om 1 time så er det godt å være klar til den store dagen i morgen.

 

Blir en spesiell dag for min del, første gang jeg ikke er i trøndelag på 17.mai - kjenner jeg er litt spennt på om dagen blir like fin her som den bruker å være hjemme. Dessverre får jeg ikke med meg hele dagen sammen med småtrolla mine, men tror de blir passet godt på av Lasse og resten av familien <3 Så skal jeg kose meg bak disken på Narvesen og selge unna med pølser og is til store og små :D

 

Noen som har tips til HVA jeg og kjæresten skal finne på i helga? Har så utrolig lyst til å vise gutten min at jeg setter så utrolig stor pris på han om dagen. Føler jeg er så mye vekke hjemmefra og ser han nesten ikke :( Men i helgen har vi barnefri og jeg har fri - så vil finne på noe ordentlig kos og ikke bare sitte hjemme med hver vår pc...

 

Men nå skal jeg rydde og prøve å gjøre unna litt husarbeid som ikke ble tidligere i dag grunnet koselig besøk - så får vi håpe kjæresten blir litt gla i meg når han kommer hjem til litt rydda hus ;)
Blogger litt i full fart mellom jobbing  :)

 

Var på sykehuset for konsultasjon i går, som dere kanskje vet var jeg inne for operasjon av Ganglion i november - dette ble liksom aldri bra igjen og kulen på håndleddet er nå like stor som den var FØR operasjonen igjen (om ikke større). Kom inn og forventet en vanlig sjekk som jeg har vært igjennom 2 ganger tidligere. Klemme litt på og bare se på, men nei da - denne gangen ble det også en ordentlig røntgen og gode samtaler med lege for å innformere om at alvorlige skader KUNNE være grunn til en tilbakevendene Ganglion.... Tenkte ikke mer over dette og var bare gla for at jeg har fått dato i september til operasjon.

 

Men i dag så ringe legen - med svar på røntgenbildene. Jeg hadde en alvorlig skade på håndroten. En sjelden diagnose som ikke mange leger sjekker siden det utenifra ser ut som Ganglion. Heldigvis for meg så sjekket legen dette med røntgenbildene og jeg har for stort mellomrom mellom Båtbenet (nr 3 på bildet) (og Månebenet (nr 13 på bildet) i håndleddet. Hadde ikke dette blitt oppdaget og jeg nok en gang ville blitt operert for ganglion så ville jeg ha mistet bevegeligheten i håndleddet innen 4 år :/ Så takk GUD for oppmerksom lege!!

 

Så nå istede for 1 operasjon blir det 2, først den oppsatte i september og en kikkhullsoperasjon etter det for å prøve å fikse skaden! Og en MR undersøkelse i forkant..... Går gladelig igjennom dette ekstra for å kunne bevege hånda mi resten av livet altså!!! :D Så hipp hurra, og 20kg letta av skuldrene mine! God å få svar på HVORFOR 2 operasjoner resulterte i ny ganglion og masse smerter!

 

hits