Hva er vel ikke bedre enn å ha en jobb hvor man koser seg? Har selv opplevd å misstrives på en arbeidsplass så jeg er veldig takknemlig over å ha en jobb hvor jeg trives og en gjeng med trivelige kollegaer :)

Å jobbe på Narvesen er i noens øyne ett nederlag, men for meg er det akkurat hva jeg liker :) ingen dager er like og man møter så mange herlige mennesker hver eneste dag! Ikke nok med det, her er det også nok variasjon i arbeidsoppgavene så man går ikke lei!

En stille kveld på jobb resulterer i ryddige bladhyller og bøkene har fått kommet i system - dette liker vi! Nå er klokka der at man starter med stengingen, hjem og slappe litt før Jon Blund kommer på besøk!
Da var jammen meg flybillettene til Antalya bestillt - 1 uke i Alanya i september i år som i fjor <3

Blir deilig med sol og sommer en uke til etter at den egentlig er over her hjemme! Og ekstra godt blir det med kjæreste tid, bare jeg og gogutten min. Gleder meg som en liten unge :)

Men enda er det lenge til, så først skal vi se frem imot 2 uker på feire rundt omkring i sørnorge.
Sabeltann og Kristiansand dyrepark er høydepunktet, med stopp for å hilse på familien som er på ferie i Risør.Skal bli deilig og sitte på verandaen til leiligheten i Oba igjen, godt å komme tilbake til der vi har vært og vet litt mer hva vi skal prioritere først og sist :)
Kjempefint strøk rett utenfor Alanya, akkurat passe stille, men har også barer, restauranter og uteplasser - og ikke minst kort vei til stranden og muligheter til å få brukt kroppen ved å gå hit og dit!

Bloggtørke er jammen ikke bare bare altså :( Sliter med å få inspirasjon for tiden - tips anyone??

 

Dagene hjemme er ganske travle, med mye jobbing (som jeg elsker), ungene, mannebeinet og alt annet som hører en småbarnsfamilies hverdag til. For ikke å snakke om streiken, jeg var jo da så heldig at jeg jobbet sent nesten alle dagene (kun 2 dager jeg hadde dagjobbing) som gjorde at jeg kunne ha ungene og tantebarna mine hjemme på dagtid før svogeren min kom hjem og tok over alle 4 til Lasse var ferdig på jobb og kunne plukke med seg Sara og Tony hjem for kvelden. Ble utrolig lange dager på meg da kjennte jeg, 4 barn som sloss, krangla og ikke alltid var like enige fra kl 7.30 til 15.30 før det var jobb på Narvesen fra kl 16.00 - 21.30. Helt kaputt omtrent når jeg kom hjem og der venta mengder med klesvask og annet husarbeid. Følte døgnet absolutt hadde for lite timer!!

Men heldigvis ble ting bedre i går - tilbake i barnehagen og jeg kunne dra på jobb og vite at i morgen (som nå er i dag) kunne jeg SLAPPE AV til det fulle ettersom jeg hadde fri. I morgen er det igjen jobbing og arbeidshelg. Gleder meg til å kose meg på jobb med koslige kunder og daglige utfordringer :) Selv om jeg har dårlig samvittighet ovenfor mannen og barna når jeg jobber mye ettermiddager og annenhver helg - føler at jeg nesten ikke ser de. Takk gud for at dette (mest trolig) er kun midlertidig! Noen uker til nå så er det dagtid, dagtid og atter dagtid om ting går slik alle tror :) JIPPI!!

 

Sommeren nærmer seg med stormskritt også, ungene flyr inn og ut av huset som de selv vil. På med shorts og solkrem, og nyyyyyte finværet :) Tiden nå er fantastisk altså! Minuset er at om 11 dager så reiser gullungene på 3 uker sommerferie hos pappaen sin i trøndelag - så lenge har jeg aldri vært vekke fra de :( Må si meg enig i sambo som sier "det blir rart" uten unger i hus! Men hva gjør man ikke for de små? De kommer til å storkose seg hos pappaen og besteforeldre både her og der :) Også skal vi jo på sommerferie med de etterpå da, 1 uke hjemme med meg før vi reiser 2 uker på campingferie med Kristiansand Dyrepark som hovedmål i Juli. Blir kos!

Akkurat nå ligger arvingene å sover, kjæresten er ikledd grønneklær og på HV øvelse, jeg sitter i sofaen og tenker at jeg ikke lengre er vandt med å være hjemme alene. Er ganske kjedelig, klarer ikke heeeelt å nyte det. Stille og rolig, prøver å gjøre husarbeid (klesmaskin nr 4 kjører nå) og tenkte jeg skulle ta tidligkveld, vet ikke helt om det blir så tidlig ettersom klokka er snart 22 og jeg fortsatt er rastløs..... Gleder meg til kjæresten kommer hjem i morgen, selv om jeg er på jobb når han kommer hjem så er han hvertfall her når jeg kommer hjem :) Og i morgen på dagen er planen lagt til en Strynetur sammen med Kathrine og Kristoffer <3 Litt babykos er ikke feil om dagen.....kjenner det RASSLER! :P

 

Håper dere har det fint der ute kjære lesere - ikke meningen å la dere lite dere igjennom så mange dager i stillhet, men skal prøve å komme sterkt tilbake!! :D

hits