vet du - d tror jammen meg jeg. Så i dag har jeg pakka sammen sommerklærne og tatt opp strømpebukser, ullklær og boblejakker fra kjelleren. Ikke noe kos å finne frem slikt, men heller ha det oppe i god tid og jeg får oversikt over hva som mangler til kommende vinter! Shortser, kjoler og capser måtte vike og er nå trygt plassert i disse kassene jeg kjøpte på Europris i dag, 31 liter til 79,-

Godt å få ryddet litt i skapene igjen og ;)

 

Nå er det snart tid for å russle bort i barnehagen å hente småtrolla, storesnuppa skal i bursdagsselskap til ei på gruppa så jeg og lillebror skal kose oss med film i ettermiddag :)
Bråvåkna klokken 4.15 og skjønnte ingen ting :-/ så ligger her og får ikke sove igjen, så da tester vi ut blogging fra iPhone :D morro sålangt!

Legger ved ett bilde av den fantastiske mannen som har kapra hjertet mitt, tatt når vi var i bryllup på Oppdal :D
Verdens beste kjæreste har bakt - ja, enn det!


En hjerte sjokoladekake med masse Laban :)

Er ikke bare bare for en mann å bake, men gud så kos det er når de gjør slikt for å sette pris på oss
Jeg som skulle være så flink å starte opp igjen å blogge, nei da, travle dager har det vært i sommer!
Men nå! nå ser det ut til at ting skal roe seg og jeg skal få litt orden på hverdagen og kanskje få legge inn blogging på timeplanen igjen :)

Ungene på fjelltur i sommer :) utsikt over bygda vi bor i

Her har det skjedd mye siden sist - jeg og barna har flyttet og kommet i orden i Olden. Ungene begynnte i barnehagen her 1.august og stortrives med det!
Vi har stiftet mange nye bekjenntskaper og har det kjempebra her nede. Kunne ikke tenkt meg en bedre plass å være :D

I sommer har vi kosa oss masse, med fantastiske dager sammen med svigerfamilien her nede, turer til Ålesund, Voss og Førde, bryllup på Oppdal og i Olden... rett og slett bare masse kos

Meg i fritt fall :D

 


 Jeg og kjæresten dro også en tur til Voss. Reiste ned fredag etter jobb og hjem igjen etter hopp og litt shopping :) Fallskjermhopp og teltovernatting - PERFEKT kjærestetur :)
Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits