oooooooh I love Hennes&Mauritz

-vet ikke helt om kontoen liker det like godt, men klær må man jo ha ;) Skulle egentlig bare finne noen tøffe vintersko til guttungen siden storesnuppa har fått seg Uggs. Ble litt mere enn d......Nye topper/genere til meg, 2 tightser til storesnuppa, skoa til lillegutten + bukse og belte til meg :D Superfornøyd med dagens handel fra sofakroken

 

 
Sitter her alene hjemme en helt vanlig torsdag..... egentlig ganske kjedelig kjenner jeg!
Vasker klær og har mye dødtid mens vaskemaskina holder på... å for å fylle den tiden er d klart for ØNSKELISTEN MIN!!!

Her kommer da ett utvalg av ting jeg ønsker meg, både stort og smått :)


Søte engler fra Kremmerhuset, har 1 av de - men ønsker meg flere!


Lammeskinn til å pynte opp hjemme, 2 -3 stykker hadde vært fint :D
GreenGate service...


Strikka cardigan, denne fra GinaTricot


Søtt skilt å ha på kjøkkenet!


Turklær, jakke og bukseSTØRSTE ønske av de alle - Kenwood Major kjøkkenmaskin!!!! på tilbud neste
helg til 3999,- ;)
hihi, litt shopping er som terapi - ikke sannt??


Ble ett brett til lys, ny duk og en knagg jeg ikke helt vet hvor på kjøkkenet jeg skal ha den enda..... og en blomsterpotte i samme stil, for hadde bare 1 fra før :) nå har jeg endelig like i begge vinduene på kjøkkenet!

Ett lite løft i garderoben til meg og Lasse ble d også, årets strikkmote og litt ekstra :D


Strikk, 2 tskjorter med V-hals og en tøff bukse til herren i huset...


2 strikk til meg, en bluse og buksen jeg har sikkla på i noen mnd nå =)

STOR fornøyd med dagens runde altså ;) -ble med en liiiiiten pakke til oss også, men den kan vi ikke avsløre helt enda... ligger klar til Lasse kommer hjem!

 Nå går denne helgen mot slutten og den har vært super :)

Fredag var det barnedisco for gullungene og gubben var på "date" med en kompis. Var med ungene og svigerinna mi + hennes småtroll på barnedisco etter en knallgod pizzamiddag hjemme hos de. Fin fin måte å avslutte en ganske lang uke på. Ungene fikk dansa å herja fra seg og sovna fort når vi kom hjem. Da ble det tid til litt kjærestekos i sofan med kakao til meg og pils til gubben :)

Lørdag formiddag dro vi opp i Sunde til svigers sammen med ungene, låvetaket skal skiftes ut og ca 500 plater av skifer skulle løsnes og taes ned. Stillte mannsterke med svigerfar, svoger, svigerinne, meg og Lasse opp i stilasene og på taket. Jobben gikk greit og vi fikk tatt ned ca 200 stk før det ble fårikål middag servert av svigermor. Ungene koste seg ute sammen med oss hele dagen, med saging, hammring og vedpakking :)

Mette og gode dro vi ned i Olden igjen, ungene ble avlevert til tante Veronica og onkel Rolf Olav, Tiril og Elvira. Overnatting var stor stas og alle 5 småtrolla var passe rusa på sukker når de fannt senga. Jeg og Lasse dro hjem igjen for å ordne oss til grillfest med helgrilla geit hos en kompis av Lasse. Masse god mat og veldig mye drikke ble kvelden suuuuper! Jeg ga meg klokken halv 4 i natt, skulle tross alt opp å i kirka i dag. Gutta boys kom vel ikke tilbake før i 6 tiden, gode og fulle :P

Så var det søndag, starter dagen klokken 9 for å dra hjem, skifte og gjøre meg klar til Veronica og Rolf Olav + barna henter meg på vei opp til kirka. Ungene skulle synge sammen med Olden barnekor og Tony skulle få sin kirkebok. Superflinke gullunger altså, ga mersmak dette - så nå er d korøvelse i morgen!
Resten av dagen har vi tilbringt med lek og morro her hjemme, en film i senga og litt sløving.... er nemmelig LITT slapp etter nattens rangel :P

Middagen er nå i magen og ungene ser litt barnetv før de skal en runde i badekaret og i seng om ett par timer - er jo ny barnehagedag i morgen! Jeg selv drømmer om en kveld i armkroken til verdens beste og kanskje en cheeseburger til kvelds ;) Må bare vente til gullgutten min kommer hjem etter nok en dag på låvetaket oppe i Sunde :)

 

-angrer VELDIG på at jeg ikke fikk tatt bilder fra den fantastiske helgen, men kanskje det kommer noen donasjoner med bilder fra Andreas og Rolf Olav så jeg kan vise dere senere ;)
Jentetur til Volda med en stopp på Volda sjukehus var planen - og ALT gikk som smurt ;)

Henta Kathrine og lille Emma Mariell i går tidlig, slapp av Emma Mariell i barnehagen før turen gikk videre fra Olden til Volda. Kom frem og turen gikk fint, verre var det når vi skulle bruke GPS'en i Imprezaen til å finne frem til Stine :P Ett par feil veiledninger som endte opp forann en bom og ved ett gjennomkjøring forbudtskilt så fannt vi endelig frem ;) Stine inn i bilen og vi kjørte videre til Ørsta for å shoppe litt :)


En trio med nye lysestaker, har sikkla på slike lenge - og i går ramla vi oger disse til 40kr pr stk!

De 2 damene med kulemager storkoste seg med å handle bittesmå plagg og se på babyting, kjenner jeg er LITT misunnelig :P hihi... men selv endte jeg opp med litt småtteri til mine (ikke fullt så små barn) og litt til meg selv :D


En kasse til å ha lys i - MÅTTE bare ha den :D

Lang dag ble dette, var ikke hjemme før i 18 tiden til tomt hus. Ungene var hos Onkel Rolf Olav og lekte med Tiril og Elvira så jeg dro opp dit for å få de med hjem. Noe som absolutt ikke var enkelt :P
Litt overtalelse og en lovnad om "kanskje overnatting til helgen" så ble de til slutt med hjem.  Ble møtt i leiligheten av lukten av hjemmelaget pizza, kjæresten kokkelerte til kosekveld for oss - og guuuud den pizzaen var god :D


har jammen meg kommet ett dryss med melis på fjelltoppene rundt her også, nå er det jammen høst!

Klar for en kveld med lys og pelspledd i kveld altså siden gubben skal på middagsdate med Ole!
Weee :D
Da er hotellet bestilt og alt er i boks til Rihannakonsert 30.oktober :) 4 gale jenter inntar da hovedstaden på fredag og skal nyte dagene til det fulle før vi skal hjem igjen på mandag!
ja, jeg lovte fortsettelse - men dagen ble ikke heeeelt som planlagt :P

Henta ungene og mens de tegna lagde jeg pølsegryte til middag. Gubben kom hjem og jeg tror vi alle 4 overspiste oss :) Så vaflene måtte usettes til en annen dag når vi har litt mer plass til vafler til kvelds!

Så det ble heller lek og litt sofakos på oss før ungene havna i seng. Og nå er det voksentid i sofaen, selv om jeg sitter å lurer på om jeg skal ta med meg Titanic filmen å krype til sengs....Vakre hjem & interiør feirer utgave nr 50 :D

5 vinnere får 1års abbonement på bladet - så stikk innom bloggen deres for å delta ;)
 
Høsten er her, den har sikkert vært her en stund og, men først i går kveld oppdaget jeg den - krøp sammen i sofaen med pledd og varmeovnen på.... litt "usj" men også litt koselig!
I dag så regner det igjen, men  det er vel ikke så rart her på vestlandet (hihi, synes fortsatt det er rart å si at jeg bor på vestlandet etter nesten 3mnd) og jeg har bestemt at dagen i dag skal være kosedag :)

Startet med sofakos og barnetv + frokost på stua med småtrolla før vi tussla opp i barnehagen i 9 tiden. Godt å få litt luft på morgenkvisten altså, sååå gla for at vi bor så nært barnehagen at jeg føler vi ikke kan kjøre ;)
Kom hjem å satte på en maskin med klær, må jo gjøre litt fornuftig på en kosedag før jeg inntok sofan med pc'en på fanget og Dr.Phil på tv. Timeslang telefonsamtale med Kathrine mens jeg sitter under teppet mitt var akkurat hva jeg trengte, godt å bare kunne skravvle litt med snuppa mi <3

Frossen og halvtrøtt, klar for litt egenpleie - Boblebadet neste ;)
Fy fasan så deilig det er å senke seg ned i vannet med ei go bok.. Deilig å snike seg til en liten time i badekaret på en tirsdag formiddag altså ;) Fikk varmen i kroppen og slappet av litt, så nå er det tilbake til litt huslige syssler før jeg skal dukke inn i boka mi igjen før jeg skal begynne å forberede dagens middag!

Fortsettelse av dagens kosedag får komme senere i dag - tenker vaffelkos med små og store til kvelds!
I dag har det vært en SuperMandag altså :D Lasse har hatt fri og vi har fått dagen sammen bare vi 2, og det er ikke ofte vi har bare vi 2 her hjemme.

Lasse fikk sove lenge i dag (er jo tross alt siste dagen med ferie) før vi dro til Stryn en tur så han fikk endra adressen sin hos folkeregisteret og jeg fikk oppretta kundeforhold i banken her - kjekt å få d gjort også :)
Liten runde for å sjekke pris på lakkskaden på Imprezaen etter at husværten kjørte på den for ett par uker siden og.... venter spennt på svar med pris nå, vil jo ha gullbilen i orden igjen ;)

Fikk henta hjem smågulla også, stor stas når bonuspappa Lasse var med, er jo ikke så ofte han kan være med ell hente selv ettersom han jobber til barnehagen har stengt som regel. Fikk besøk av alle 3 tantegulla og i ettermiddag, så da ble det utdeling av sydengaver til de. Plutselig var det 5 små med nye gensere og høye på sukker som løp rundt!! FANTASTISK å ha en slik familie her - 5 små og 5 store som slapper av og koser seg en mandag ettermiddag er bare utrolig deilig!

På onsdag skal mine 2 bli med tante Cecilie og Emma hjem etter barnehagen, og du skal vite det er 2 som har nedtelling - både til det og torsdag når de skal være hos onkel Rolf Olav, Tiril og Elvira mens jeg er på konsultasjon med håndleddet på sykehuset i Volda. Takk for en sånn svigerfamilie - har ikke kunnet fått noen bedre <3 <3

Etter barna ble lagt så har det vært kos i sofakroken med kjæresten, Hotel Cæsar, Jakten på Kjærligheten og nå Schmokk som har premiere på NRK. Spennt på å se om det er noe å følge med på ;)

hits