Tilbake til hverdagen, hvertfall for ungene og mannens del. Jeg er hjemme og nyter dagen, det vil si at jeg skal prøve å få gjort litt husarbeid.

Helga gikk så alt for fort. Fredag gikk med til å kjøre ungene til og fra barnedisco før hjemmelaget pizza med kjæresten. Fikk også besøk av Anne og Andreas, alltid like kos :)

Trøtt på lørdag, men vi måtte til Stryn å kjøpe snøskuffe så vi skulle få rydda vekk litt snø utenfor. Ble akedag borte hos svigers med grilling av pølser og kos.

Senere på kvelden ble stua full av besøk igjen, men nachos på menyen så ble det også en kjempe fin kveld. Ikke hver dag det kommer kjentfolk fra trøndelag på døra :)

Søndag hadde svigermor bursdag og ble feiret med middag, kaker og gaver, ungene fikk vært ute og aka. Ut på ettermiddagen var det de store barnas tur til å vise sin glede over snøen, og Lasse med bror og svoger reiste på ski, oppvarming til toppturene som kommer :) bra de koser seg ;)
Ordentlig sløvedag ble det, og det var godt til store og små :) Sløving på sofaen og ikke noe stress frem til lunsj. Spiste litt og skrev handleliste før vi kjørte inn til Stryn.

Ungene mente at vi ikke kunne dra helt til Stryn bare for å handle mat, så vi måtte jo på kafe og, kunne jo ikke si nei!

Etterpå dro vi hjem, varmet opp det som var igjen av fiskebollemiddagen vi hadde i går. Fikk besøk av søstra til mannen og hennes 2 nydelig :) kos på en onsdag!
I dag skulle min lille hjerteknuser operere inn dren i ørene. Spennende for en liten gutt på 5år, kjempeskummelt for mammaen :(

Sitter å spiller UNO mens vi venter på hørselstest i sag tidlig.

Hørselstesten gikk fint, gjort det noen ganger nå - så begynner å bli dreven ;)

Kjekkasen fått på seg sykehusskjorta og er klar for å få lagt inn veneflon. Tøffere enn mora som holdt på å gå i bakken etterpå og gikk glipp av å følge gullet inn på operasjonssalen, ble plassert i en stol med bena høyt og klut på panna. Men Tony klarte seg utmerket, smilte og gjorde alt de sa - helten min <3

Fikk komme inn på oppvåkninga etter knappe 20 min, formen min var bedre og kunne sette meg å se på denne nydelige som lå å sov ut narkosen mens jeg leste litt.

Etter en time våkner en litt groggy gutt - men kvikner fort til :) varmer ett mammahjerte å høre han med begeistring i stemmen forteller hvordan det var på operasjonsstua og alt han gjorde :)

Helter duger ikke uten påfyll av mat og drikke - den obligatoriske isen på oppvåkninga ble supplert med en brødskive. Og vips så var Tony tilbake i sitt vante, full av futt og klar for lekebutikken og premieshopping :D

Såååå utrolig stolt av gogutten min i dag, han var bare helt fantastisk! Dagen gikk som en drøm og nå er jeg klar for å finne senga før det blir en kosedag med begge barna hjemme i morgen :)
Etter lenge å ha vært inaktiv på bloggen skal jeg nå prøve å finne igjen bloggelysten og har snart en hemmelighet å dele med dere og.....En hemmelighet som kan føre til nye temaer og masse bloggelyst fremover - Håper jeg iallefall! Men den skal jeg komme tilbake til om en stund, kan ikke buse ut med ALT på en gang vet dere ;)

 

 
Her i huset har det skjedd mye i det siste. Eldstejenta her starta på skolen i høst og stortrives der, leser og regner som bare det!

Lillebror er på sitt siste år i barnehagen og jeg merker han begynner å bli stor han også, 5år og veldig guttegutt <3

Den siste måneden nå har vært travel - vi har nemmelig FLYTTA! - Så tror jammen bloggen må få seg nytt navn ettersom vi ikke lengre bor i Sjøatunet. Nå har vi flytta 1 mil opp mot Oldedalen og har mange mange kvadratmeter og hele 5 soverom å boltre oss på. Utrolig deilig å ha plassen, selv om det flyter av pappesker og søppelsekker i alle kriker og kroker enda.
Men det blir bra - Det er jeg sikker på!

Skal ta en runde og presentere huset for dere om ikke lenge, men vil få pakket ut og fått ting på plass først. Den uka vi har bodd i huset nå har tiden min gått med til jobb og utvask i leiligheta, men nå som den er klar så skal jeg få ting på plass. Men må skryte av gubben som har vært GULL, han har kjørt flyttelass, bært alle ting hit og dit, skiftet dekk på bilene i tilegg til at han har hatt ungene hjemme. Han er bare den beste!! Gleder meg til å ha tid til å sette pris på han fremover og nå - det fortjener han så absolutt <3

 

I morgen er det den minste herremannen i huset som skal i fokus, han skal nemmelig til Førde og sette inn dren i begge ørene. Tror jeg som mamma gruer meg mest - kjenner klumpen i halsen allerede! Håper det går kjempefint og tøffingen min skal få velge seg noe fint på lekebutikken etterpå om formen er såpass. Hvis ikke får vi ta turen til tante Veronica på Notabene en annen dag for å finne premie :)

Noen av dere som har erfaringer med småbarn som skal i narkose og sette inn dren i ørene?
Legen vi var hos sa han mest trolig var i topp form etterpå, kunne kanskje bli litt kvalm av narkosen eneste...
hits