Fy som tiden flyr i grunnen, men igjen så går hver dag så utrolig sakte. Dagene går med til å sove, slappe av og prøve å samle energi til ettermiddagene. Fått en dose med sosialisering sammen med Kathrine og skjønne Kristoffer :) Deilig selv om det var hjem og sove 1 time før jeg henta mine småtroll og 2 tantetroll... Middag til 7 sto på planen, og taco ble servert - gikk ned på høykant til både store og små. Godt å se :)

 

Enn at det snart er desember og snart jul da dere - GLEDER meg!!
På lørdag skal gardiner byttes ut og vi skal bake første runde med kakemenn (etter mannens ønske)... Håper det kan komme litt snø og egentlig, blir så mye mer kos da! Får vel snart begynne å pakke inn julegavene som er kommet i hus og, er litt av en jobb skal jeg si deg! Ikke mange som gjennstår, men de får komme i hus 11.desember når vi skal til Førde.

 

Men nå skal jeg se resten av semifinalen på 71 grader nord sammen med mannebeinet!
Jippi, nok ei uke er gått og vi er stadig nærmere jul :)
Syns tiden går utrolig fort for tiden og det er bare 2 uker igjen til desember og jeg kan pynte huset til jul og begynne å bake. Gleder meg som en unge til jul, selv om ungene skal til pappaen sin så skal vi prøve å kose oss med tante/onkel unger og svigers. Godt å ha andre barn å dele dagen med når mine ikke er hjemme. Må vel snart begynne å tenke på årets julekort også - for de må vi få sendt ut i starten av desember for at de skal komme frem - noen som vet NÅR fristen til posten er i år??

 

Men nå er det fredag og det skal bli godt å ta helg med familien i ettermiddag og bare nyyyyte tiden. I morgen har forsåvidt mannen planlagt litt festligheter med nære venner som hjalp oss å flytte, men denne jenta skal ikke feste. Formen er fortsatt ikke på topp og forkjølelsa har kommet tilbake.

Typisk det vel ?!?!

Ender vel opp som den sure partypooperen som går tidlig til sengs og maser om at de må være stille :P
Hehe, det er samboers største frykt for i morgen kveld, men skal nok la de få holde på - sovner nok alikevel jeg :)

 

Resten av helga har vi ingen planer enda, men vi får se - kanskje vi finner på noe morro med ungene :) Kommer nok veldig ann på formen min og ikke minst formen til han som skal feste i morgen :P HAHA!

 

 

25 dager til jeg skal dele min lille hemmelighet med dere nå - trooooor jeg da! Vi får se om jeg tørr å røpe den enda..... :D
Usj altså - liker ikke å være hjemmeværende, hvertfall ikke når dagene er fyllt med smerter :( I dag har jeg ikke fått gjort mer enn jeg absolutt måtte. Eller, ingen som tvang meg, men jeg klarte ikke la dagen gå uten at jeg fikk tømt bilen for det lasset med ting vi hadde med oss hjem fra mamma. Var jo der og fyllte opp bilen med rester fra flyttelasset mitt som jeg ikke tok med når vi flytta til Stryn. Ettersom vi nå bor i ett hus med mye større plass så har vi nå oppbevaringsplass til de tingene, så da slipper mamma og irritere seg over de lengre :)

 

Helgen var kjempefin, dro til Oppdal på fredag når eldstesnuppa var ferdig i bursdag og mannen var ferdig på jobb. Bilturen gikk fint, tok litt lengre tid enn hva planen var på grunn av mye trafikk og køkjøring over fjellet. Ble møtt av god kveldsmat og ungene fikk Oldemor og Oldefar kos <3 Lørdagmorgen er vi alle oppe i rett tid, godt å få litt ut av dagen. Frokost med min onkel, tante og søskenbarn som vi ikke har sett på lenge - kjempe fint å få mulighet til å møte de og! Ungene lekte fint med søskenbarnet mitt som er like gammel som minstemann her - herja både ute, inne og i badekaret iløpet av de timene de var sammen.

 

Utpå formiddagen dro vi inn til Klæbu for å sette igjen mann og barn hjemme hos mamma, de ville kose seg der hjemme sammen med lillesøsteren min og stefar mens jeg og mamma dro på Ikea-shopping og middagshandling. Akkurat hva jeg liker på lørdager :) Fikk en god handlevogn på Ikea og jammen hadde de ikke alt jeg skulle ha.... :D Vel hjemme i kveldingen ble det så mamma brillierte på kjøkkenet etter mitt ønske - skjemmer meg bort når vi er hjemme. På menyen sto yttrefilet, gratinerte poteter, asparges, stekt garnityr (champinjong, mais og paprika) med herlig saus til. Gikk ned på høykant hos store og små!

 

Søndag og farsdag skulle bli en travel dag. Først god og lang frokost med mamma, stefar, lillesøster, mann og barn. Så skulle vi ut på vår runde, første stopp var pappaen til ungene. De hadde jo laget kort og pakke i barnehagen og på skolen som vi måtte overrekke. Dit kom også mamman hans og ville hilse på barnebarna når de først var i byen. Besøket ble ikke veldig lenge siden vi måtte videre på vår runde, men det er ikke så ille lenge til de skal oppover dit og være en uke i jula. Kjørte opp til pappaen min for å hilse på de også, lenge siden vi har sett de og nå. Fikk god servering og det var fint å ta turen oppom på farsdagen. Stas for ungen og herje med onkel og tante der og. Middagen hjemme hos mamma igjen før vi pakka bilen full og satte kursen sørover igjen. Alle med innstrykk av at helgen har vært fin.....

 

Nå i kveld har jeg fortsatt ikke kommet meg så veldig mye lengre enn til sofaen. Fikk laget middag til ungene og mannen før storesnuppa skulle på BARK (Barnas RødeKors). Fikk meg en god dupp på sofaen mens den fantastiske mannen min rydda vekk og shina kjøkkenet etter mitt middagsrot :P  Har fått rydda unna litt av dagens rot etter unger og slikt, så nå er jeg tilbake i sofaen med smerter og null energi :( Vet hva jeg ønsker meg til jul hvertfall!!!
Er fortiden hjemmeværende, noe som er møkk - sykmeldt på uke 3 av det jeg tror blir mange.....Men prøver å gjøre det beste ut av det - og til nå går det mest i å prøve å pakke ut de siste eskene og få ting på plass i huset. Tar tid å få nytt system på alt igjen samtidig som pausene på sofaen er mange iløpet av dagen. Selv om det nå har vært 21 dager hjemme, så har de gått fort - kanskje fordi at alle er like? Prøver å ha mål for hver dag og ha noe å se frem til, men det er ikke så lett med kroppen som ikke vil sammarbeide. Gleder meg til litt nærmere jul da, så kan jeg bake, vaske og pynte (noe som kommer til å ta en evighet).... Julegavene er jeg heldigvis nesten ferdig med, takket være en fin shoppingrunde på Moa, Ålesund sammen med min lillesøster og svigerinne i helgen.

 

Ja, hadde besøk av lillesøster i helgen. Hun kom med bussen natt til lørdag, klar for en 2 timers kjøretur til Ålesund etterfulgt av 8 timer shopping før vi skulle kjøre hjem igjen. Har hatt en fantasisk helg både store og små. Ungene har kost seg kjempemasse med tantekos og jeg koste meg jeg og, hvertfall når jeg ble utslått av forkjølelse på lørdag kveld og hun tok ungene på søndag, baka med de og hadde det helt fortreffelig! Så i går kveld kjørte jeg lillesøster til bussen igjen, trist at hun måtte dra, men vi håper på å få til en tur opp dit i helgen.

 

I dag har jeg selskap av to 6åringen her hjemme, så dagen går fort. Har hold på med klipp og lim i flere timer nå, får de dro ut en tur.... snart skal jeg steke litt vaffler til lunsj, kos på en onsdag!

hits